industrieterrein Maarheeze

Storage World Maarheeze

Storage World Maarheeze is gelokaliseerd op het industrieterrein van Maarheeze. Goed te bereiken vanaf de A2. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het pand.
U heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot het gebouw met een persoonlijke toegangscode.
U komt binnen in een ruimte entree waar u uw auto, bus of vrachtwagen binnen kunt rijden en dus droog kunt laden en lossen. Binnen staan transportmiddelen die u gratis kunt gebruiken in ons pand. De goederenlift zorgt ervoor dat u uw spullen niet de trap op en af hoeft te dragen.

Wij vinden het belangrijk dat uw spullen veilig staan opgeslagen. Daarom is het pand voorzien van permanente camerabeveiliging. Het pand is zeer goed geïsoleerd wat voor een gunstig binnenklimaat zorgt. Uw spullen staan vocht- en vorstvrij opgeslagen.

Veel van onze klanten zitten in een stressvolle, onzekere tijd door gewijzigde omstandigheden. Wij zijn dan een flexibele partner, u kunt kosteloos wisselen van unit mocht u groter of kleiner willen en wij hanteren geen opzegtermijn. Dat is weer een zorg minder.

U betaald de huur per maand. Wanneer de maand ingaat, bepaalt u zelf. Bijvoorbeeld 10 juli. U huurt de unit dan steeds van de 10e van de maand tot de 10e van de volgende maand.

De huurprijs is all-in. Geen verrassingen achteraf. U betaalt €25,00 borg voor uw sleutel en tag, deze krijgt u terug wanneer u deze weer inlevert.

Opslaglocatie Maarheeze | Storage World
Opslag

Rondven 41, 6026 PX Maarheeze

Kantoor

Stationsstraat 8, 6026 CV Maarheeze
 06-22526885

Bekijk tarieven

U kunt altijd een afspraak maken om onze units te komen bekijken. Heeft u liever een rondleiding vanuit huis? Dat kan ook, click op de 360-graden afbeelding hierboven. Neem contact op via de contactgegevens hierboven of via het contactformulier. Wij staan u graag te woord!

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top