We willen een geordend huis zodat we kunnen ontspannen en genieten als we thuis zijn. Een van die manieren is om een ​​​​zelfopslag te huren.

Als het gaat om het opbergen van uw persoonlijke bezittingen, heeft u een paar verschillende opties. Een van de meest populaire keuzes is een self-storage unit, een afsluitbare opslagruimte die je voor een bepaalde periode kunt huren. Spullen die je niet weg wilt doen, maar niet met veel regelmaat gebruikt, kun je opslaan in een opslagruimte.

De 5 meest voorkomende redenen voor het huren van opslagruimte:

1. Om de stress rondom verhuizen te verlagen

Verhuizen kan stressvol zijn. Als je ooit bent verhuisd, weet je dat. Een van de meest voorkomende redenen waarom mensen een opslageenheid gebruiken, is om deze stress bij het verhuizen te verlagen. In plaats van alles spullen in een keer te moeten verhuizen, kun je door het gebruik van een opslagruimte de spullen in delen verhuizen. Hierdoor heb je de tijd om de spullen goed te sorteren.

2. Een veilige plek voor seizoensgebonden spullen

Dit is een goede reden om een ​​self-storage unit te gebruiken. U kunt de seizoensgebonden spullen zoals boten, tuinset, winterbanden, carnavalsspullen, skiuitrusting, dakkoffer enz. in de opslag plaatsen in plaats van de ruimte buiten uw huis of kantoor vol te proppen. Daarnaast staan de spullen in de opslagruimte vorst- en vochtvrij.

3. Om meer ruimte thuis te bieden

Opslagruimten zijn een geweldige manier om eventuele ruimteproblemen op te lossen. Door een opslagruimte te huren, kunt u weer wat ruimte in uw huis terugkrijgen. Veel mensen gebruiken self-storage units voor hun extra meubels; vaak hebben ze meubels die ze niet meer gebruiken, of zijn ze op zoek naar opbergruimte voor seizoensartikelen zoals winterkleding, kerstversiering en andere seizoensaccessoires.

4. Opslagruimte voor kleine bedrijven en ZZP-ers

Kleine bedrijven of ZZP-ers werken vaak vanuit huis. Voorraden, gereedschappen en materialen nemen vaak te veel plaats in voor thuis op te slaan. Een bedrijfspand enkel daarvoor huren is te duur. Een opslagruimte is dan een goede oplossing.

5. Bij verbouwingen

Wanneer je een pand gaat verbouwen, zullen er tijdelijk wat spullen aan de kant moeten. Vaak is daar niet genoeg ruimte voor in het te verbouwen pand. Een tijdelijk opslagruimte is dan een oplossing.

Mensen gebruiken self-storage om verschillende redenen. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze vinden het prettig om hun spullen of bezittingen veilig en toegankelijk te hebben.

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top